Grafikai tervezés

Grafikai tervezés

Cégünk vállalja ötletének megvalósítását a grafikai tervezéstől a kivitelezésig.
Amennyiben nincs ötlete az arculathoz, több éves szakmai tapasztalatunk segítségével biztosan tudunk olyan lehetőséggel szolgálni, amely megfelel az elképzeléseinek és a jelenlegi gyártási technológiákkal gazdaságosan kivitelezhető.

Ahhoz, hogy minden kérdésre megfelelő információval tudjunk szolgálni és a legmegfelelőbb megoldást tudjuk ajánlani, a grafikai munka részleteit kizárólag a grafikusokkal kell lefolytatni. Az így kialakuló személyes kapcsolat minden esetben megkönnyíti a feladat lebonyolítását, mindenki megelégedésére.

Amennyiben a grafikus által készített terv elsőre mégsem nyeri el tetszését, vagy nem az elképzelése szerinti képet mutatja, mindenképpen javasoljuk a további konzultációt, mert biztosan tudjuk, hogy kommunikációval a tökéletes végeredmény megvalósítható!

 

Helyszíni felmérés

Amennyiben elengedhetetlenül szükséges a helyszíni felmérés, pl. üzletdekoráció kapcsán, kollégáink előre egyeztetett időben felkeresik a kivitelezés helyszínét, ahol fotókat készítenek, méreteket vesznek és az elképzelése részletei is megbeszélhetők. Ezen kívül javaslatokat tesznek, a megfelelő,  gazdaságos kivitelezésre,  vagy akár jó ötletekkel is szolgálnak.