Névjegykártyák, nyomdai termékek

A névjegykártya elengedhetetlen része egy vállalkozásnak

A névjegykártya egy olyan reklámeszköz, melynek arculata alapján fogja a későbbiekben az ügyfél beazonosítani a keresett  céget, tehát elegánsnak, egyszerűnek, de mégis egyedinek kell lennie  ahhoz, hogy megjegyezhető legyen és a kellő benyomást keltse.

A névjegykártyákat alapból 300g-os fehér színű papírra nyomtatjuk (a sima nyomdai lap 80g-os) és 90x50, vagy 85x55mm méretre daraboljuk. Más papír (kreatív, színes, stb) megbeszélés kérdése.

Szórólapokat bármilyen méretben, bármilyen mennyiségben tudunk készíteni a grafikai tervezéstől a csomagolásig.Papírkészletünkből tetszés szerint lehet válogatni többféle vastagságú és felületű papírok közül.

Tömbvágó gépünkkel a kívánt méretre tudjuk vágni a terméket milliméter pontossággal.

Konica Minolta típusú színes lézernyomtató gépünkkel készítjük a kis példányszámban megrendelt, maximum A3 méretű plakátokat, posztereket fotóminőségben. A nagyobb méretű plakátokat egy nagyformátumú nyomtatóval nyomtatjuk fotópapírra, vagy kékhátú papírra, akár 120 cm szélességben és a teljes tekercs hosszában.  

Nagyobb mennyiség rendelése esetén partnernyomdánk áll rendelkezésre és rövid határidővel, kiváló minőségben készítik el a megrendelt nyomdai termékeket.

Ezen kívül vállalunk fénymásolást, szkennelést, nyomtatást, akár A3+ méretben is.
Az általunk használt festék eredeti Konica Minolta festék, HD minőséggel, magas fokú UV és kopásállósággal.

A kinyomtatott termékeket igény szerint tudjuk spirálozni, hajtogatni, perforálni, laminálni, lefűzni az ehhez szükséges gépeinkkel.