Általános szerződési feltételek

Grafikai díjak:

-Az alap grafikai munkadíj 12.000.-Ft+áfa/ óra és negyedórás ciklusokra bontható

Alap grafikai munkának számít minden olyan számítógépes grafikai program használata, mely elengedhetetlen a kért termék elkészítéséhez. Ha méret- és színhelyes nyomdakész grafikát kapunk, akkor nincsen grafikai munkadíj.

Egyedi grafikai munkának számít az arculat, kisarculat, egyedi rajzelképzelés, logótervezés, kép vektorizálás megvalósítása. Ennek minden esetben egyedi árképzése van, melynek elkészítése előtt ajánlatot adunk.

-Az árajánlatban szereplő grafikai munkadíj az igények felmérése és az információk elmondása alapján legfeljebb 3db tervezetet foglal magában, legfeljebb 4 kisebb változtatással.

-Amennyiben a kért termék a legutóbbi változtatás elfogadása után mégsem kerül megrendelésre, az addig felmerült grafikai költséget kiszámlázzuk, amit az ügyfél köteles megfizetni. (lásd: fizetés bekezdésben)

-Amennyiben az elmondottak alapján elkészített első terv után szükség van másik, az elsőtől eltérő terv(ek)re is, az külön grafikai költséggel jár.

-Az árajánlat illetve a látványterv írásos elfogadása után, lehet még változtatni a grafikán, de csak grafikai költség ellenében, illetve akkor, ha a gyártás még nem kezdődött el.

-Amennyiben a grafikai tervhez igényelt, elvárt grafikai elemeket (betűtípus, képek, szöveg, stb) a vevő nem tudja biztosítani számunkra sehogy, vagy nem megfelelő minőségben, úgy azok elkészítéséért külön grafikai és/vagy jogdíj költséget számolunk fel.

-Amennyiben a szöveg tervezetéhez szükséges szöveget nem elektronikus formában kapjuk, hanem be kell írnunk, grafikai költséget kell felszámolnunk.

-A látványterv jóváhagyása után a hibás adatokért, szöveghibákért felelősséget nem vállalunk, a terméket ki kell fizetni, a javítását csak utána tudjuk elvégezni, külön költség ellenében. (Kérjük, minden esetben ellenőrizze az adatok helyességét!)

-Amennyiben nem kér látványtervet és ránk bizza a tervezést, a termék legyártása után nem áll módunkban reklamációt elfogadni és a terméket ki kell fizetni.

Megrendelés:

Megrendelést kizárólag írásban, e-mailben tudunk elfogadni, a kiajánlott árajánlatra válaszolva, egyértelmű megfogalmazással. Egyértelmű megfogalmazás hiányában nem vállalunk felelősséget a határidő túllépéséért.

Árajánlatot minden új munka előtt írásban küldünk. Látványtervet csak az árajánlat elfogadása és a felmerülő költségek tudomásul vétele után áll módunkban készíteni.

Kivitelezés / Felszerelés:

-Alap óradíj: 8.000.-Ft+áfa/óra és negyedórás ciklusokra bontható.

-A táblák illetve dekorációk felszerelésénél, felhelyezésénél, feltételezzük a megfelelő teherbírású és minőségű alapfelületet. Amennyiben ez nem teljesül, a kivitelezés plusz költséggel járhat.

-A dekorálandó felületek esetében feltételezzük, hogy a felület tiszta, más matrica, ragasztómaradvány nincs rajta. A felület tisztításáért tisztítási díjat számolunk fel.

-Felszerelés esetén, ha a helyszín biztosítása a megbeszélt időre nem teljesül, és ezt előre nem jelezték, úgy kiszállási díjat és alap óradíjat számolunk fel a várakozási időre.

Kiszállás, kiszállítás:

-Az árajánlat készítéshez szükséges egyszeri kiszállás díjmentes 10km-en belül.

-10 Km-es távolságot meghaladóan 200.-Ft+áfa/km díjat számolunk fel.

-A további kiszállások (információkért, adatokért, módosítások miatt, felszerelés miatt.) 5km-es körzeten kívül 200.-Ft+áfa/km. Az ár magába foglalja az oda-vissza út üzemanyagköltségét és az alap óradíjat.

Fizetés:

-Az árajánlat elfogadásakor, az írásos megrendeléskor feltételezzük, hogy a munka átadásakor az árajánlatban szereplő, végösszeg a megrendelő rendelkezésére áll, a számlát tudja rendezni.

Amennyiben a megrendelő az árajánlatot elfogadta, a költségeket tudomásul vette, és ezt írásban, vagy szóban megerősítette, fizetési kötelezettsége keletkezik. Ha azt nem tudja, (akarja) kifizetni, és ezt nem jelzi a munka megkezdése előtt, anyagi károkozás vétségével rendőrségi feljelentést von

maga után.

-Amennyiben hiánytalanul, hibátlanul átveszi a terméket, de azt nem tudja, (akarja) kifizetni, lopás vétségével rendőrségi feljelentést von maga után.

-Amennyiben a terméket szóban vagy írásban megrendeli, de azt nem veszi át 60 napon belül és nem tudja, (akarja) kifizetni, anyagi károkozás vétségével rendőrségi feljelentést von maga után.

-A készterméket 30 napig díjmentesen, 30 nap után költség ellenében tároljuk.

-A számla kifizetéséig, a termék az RFM Dekor Kft. tulajdona, így leszerelhetjük, visszavehetjük, vagy bérelti díjat számolhatunk fel az aktuális termékre.

-Ha a leszerelés után módjánban áll rendezni a számlát akkor felszámítjuk a leszerelés, az újbóli felszerelés és a kiszállás költségét is, melyet a megrendelő előre köteles megfizetni.

-Késedelmes fizetés esetén késedelmi kamatot számolunk fel.

-Többszöri késedelmes átutalás esetén a következő rendelés csak előreutalással, vagy átvételkori készpénzes fizetéssel lehetséges.

Garancia:

Termékeinkre az árajánlatban meghatározott garanciát vállalunk. Amennyiben niincs meghatározva külön, úgy 6 hónap garancia vonatkozik mindenre. A garancia idő a termék átvételétől él, de a termék elkészítési költségének kiegyenlítése után lép életbe.

Írásos és szóbeli megrendelés esetén az ÁSZF-el egyetért és azt elfogadja, a szerződés létrejöttének tekintendő.

2020. 01. 06.