Cégtörténet

Reklámtermékek készítésével foglalkozó vállalkozásunk 2004 óta lendületesen fejlődik, melynek során a környék ismert dekorációs cégévé nőtte magát.

Eleinte egyszemélyes vállalkozásként működött, majd a folyamatos előrelépések során 2015-ben már 8 főt foglalkoztató Kft.-vé alakultunk.

Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, szaktudásunkat tanfolyamokon, előadásokon képezzük. Tisztában vagyunk a mindenkori gyártási technológiákkal, a lehetőségekkel, így szakszerű és költséghatékony megoldásokat tudunk ajánlani a reklámtermékek készítésekor.

Szemlélet

Az R.F.M. Dekor Kft.-nél dolgozó munkatársaknál elsődleges szempont a szakmai elhivatottság, az igényesség, pontosság és a környezettudatosság.

Munkahelyünket igyekszünk otthonossá, komfortossá tenni, hogy munkaidőnk jó hangulatban teljen. A munkahelyi konfliktusokat igyekszünk megelőzni őszinte kommunikációval. Kiemelkedő figyelmet fordítunk a tisztaságra, az energiatakarékosságra, továbbá a környezettudatos hulladékgazdálkodásra.

Időnként a csapat minden tagjával közösen, munkaidőn kívüli programokat szervezünk, melyek szintén jó hangulatban szoktak zajlani.
Nagy hangsúlyt fektetünk az arculatunk megjelenítésére, egységességének megőrzésére. Céges autónkon, munkaruházatunkon, zászlóinkon, névjegyeinken feltüntetjük logónkat, mely három egyszerű szó rövidítéséből tevődik össze:

R. Reklámtáblák, F. Feliratok, M. Matricák.

Hirdetésre más cégeknél kevesebbet költünk, mert tudjuk, hogy a kifogástalan munka híre gyakran többet ér egy fizetett hirdetésnél, így mindig arra törekszünk, hogy mindenki elégedett legyen szolgáltatásainkkal és minél több visszatérő ügyfelünk legyen.

Honlapunkon igyekszünk összefoglalni, hogy az R.F.M. Dekor Kft. a reklámszakma mely területén tud Önnek szakszerű segítséget, szolgáltatást nyújtani ahhoz, hogy az Ön által képviselt cég arculata, vagy terméke a megfelelő minőségben kerülhessen a célközönség elé és mindenképp elérje a tervezett célját.

Tekintse meg a kínálatunkat és amennyiben úgy gondolja, hogy szüksége lehet bármelyik reklámtermékünkre, szolgáltatásunkra, vagy csak kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal!