Matricák

Műhelyünkben a legtöbb öntapadós alapanyag megtalálható, melyből matrica címke készíthető.
Termékek, polcok számozása digitális nyomtatással, kontúrvágással vinyl alapú, kültéri  fóliákra, palackok, dobozok címkézése papíralapú öntapadós matricákkal történik.

A kiszerelés lehet darabolt, alakra vágott, riccelt felületű, vagy riccelt hátoldalú íves, amely megkönnyíti a matricának a hordozóról való eltávolítását. 
Készítünk még mágneses hátoldalú matricákat, valamint műgyanta réteggel ellátott kis címkéket is.

Nem öntapadós címkék készítésére is van megoldásunk, mint például ebédjegyek, kuponok, jelölőcímkék készítése.

feliratok általában betűvágással készülnek. Betűvágáshoz anyagában színezett, a kültéri viszontagságoknak is ellenálló vinylfóliákat használunk. A leggyakoribb a 3-5 év élettartamú, de igény szerint lehet választani 7, vagy több évet is kibíró vinylfóliák közül. Az alakokat, betűket precíz plottergép vágja számítógépes program segítségével, így bármilyen betűtípus, alak, vagy grafika kivitelezhető. Egy átlátszó hordozófólia segítségével könnyedén fel lehet helyezni az adott felületre a dekorfóliából kivágott alakokat, grafikákat, betűket, feliratokat anélkül, hogy szétesnének.

A lehetőségek sokrétűsége miatt raktáron nem tartunk készterméket, csak alapanyagot és mindig a megrendelő igényeihez igazodunk a gyártás során.

Matrica típusok


Papír alapú (fehér vagy átlátszó)


Papír alapú, kontúrvágva


Vinyl alapú (fehér vagy átlátszó)


Vinyl alapú, kontúrvágva


Dekorfóliából vágott (színes)

Fényvisszaverős


Mágneses matrica

Műgyantás matrica

Egyedi ajánlatot kérek!