Épületüveg fóliázás

Az ablakok minden épületnek fontos részei, hiszen beengedik a fényt és kilátást biztosítanak. Sajnos számos problémát is okoznak, mint a zavaró ragyogás, hőmérséklet-növekedés vagy hőgyarapodás, magas energiaköltségek, berendezési tárgyak fakulása. A LLumar ablakfóliák segíthetnek e problémák kontrollálásában, sőt növelik a komfortérzetet és csökkentik az energiaköltségeket.

Az ablakok fontos szerepet játszanak a hő és az energia szabályozásában. Egy háztartás energiaköltségeinek közel 30%-a elpazarolt energiából adódik, amit a hőveszteség és a hőgyarapodás okoz a kezeletlen normál üvegszerkezetek esetén. A LLumar épületfóliák segíthetnek a fűtési és hűtési költségek csökkentésében, a napenergia visszaverésével és a belső hő megtartásával.

A LLumar épületfóliák akár 87%-kal csökkentik a fény káprázó hatását, így Ön könnyebben nézhet tv-t vagy dolgozhat számítógépén. Továbbá, mivel a LLumar ablakfólia termékek többféle árnyalatban is elérhetők, így nem zavarják a kilátást és a legmegfelelőbb megjelenést biztosítják.

Szinte minden síküveget tudunk fóliázni, általában az üvegfelület belső oldalán, de külső telepítésű fóliák is megtalálhatók a Llumar termék palettáján. Irodák, családi házak komfortosabbá tételére, energia-takarékossá tételére több féle lehetőséget is kínálunk.

Irodánkban katalógusunkból több féle típusú, színű, tulajdonságú fóliából válogathat, legyen az hő-, uv-, fény-, vagy betörésvédelem. De ezen felül szakszerű tanácsokkal is segítünk, hogy Ön a legmegfelelőbb fóliát választhassa.

Szakembereink a helyszínen felmért adatok, igények alapján írásbeli ajánlatot adnak, az általuk javasolt fóliák telepítési költségeikre. Ezek megrendelése után előre egyeztetett időpontban a helyszínen telepítik a kiválasztott fóliát, amelyre 5-10 év garanciát vállalunk.

A biztonsági fóliák előírás szerinti megfelelőségét, a MABISZ által is elfogadott  műbizonylattal igazoljuk.

uzletdekoraciok-25

Dekorfólia, tejüveg fólia

A homokfújt hatású opálos fólia esztétikus megjelenést biztosít. Nem vesz el a helyiség világosságából, de kiszűri a vakító fényt. A fóliával könnyedén belátásvédetté is tudod tenni a helyiséget.

epuletuveg-foliazas-07

Biztonsági fólia

A biztonsági fóliával bevont ablaküvegek törés esetén sem balesetveszélyesek, hiszen a fólia egyben tartja az üvegszilánkokat. Betörésekkel szemben is hatékonyak, jelentősen nehezíti a behatolók dolgát.

epuletuveg-foliazas-08

Hő- és fényvédő fólia

Kontrolláld a napsugárzást, tartsd kint a hőt a kellemes közérzetért. A hővédő ablakfólia segít a csökkenteni az energiafelhasználásod, kint tartja a hőt, és ezáltal növelik a komfortérzetet. Az épület fóliák akár 87%-kal csökkentik a zavaró fény káprázó hatását anélkül, hogy sötétségbe vonnák a helyiségeket.

epuletuveg-foliazas-06

UV-sugárzásvédő fólia

Az UV sugárzás védő ablakfólia teljesen átlátszó. A vakító fényt is kizárja a belső térből, hiszen 99%-ban visszaverik az UV sugarakat.

Egyedi ajánlatot kérek!