Molinók, reklámponyvák

Költséghatékony figyelemfelkeltés

Méret

Ár (visszaszegve, ringlizve)

100x50 cm

6.400.-

100x100 cm

10.650.-

200x100 cm

18.100.-

300x100 cm

26.600.-

400x100 cm

31.300.-

reklámponyva a kültéri megjelenítés legköltséghatékonyabb formája. A ponyvadekoráció előnye, hogy az alapanyag egyből nyomtatható, nem kell tábla, kifeszíthető, könnyen tárolható, könnyen felszerelhető.

Ideiglenes, rövid-, vagy középtávú távú reklámozáshoz ajánljuk, de bizonyos esetekben megoldható a hosszabb élettartam biztosítása is.
A dekorált ponyva, bármekkora méretű lehet, mert anyagában hegeszthető, így az összeillesztések sem lesznek feltűnőek. Általában 450-550g-os öntött ponyvát használunk, akár B1-es minősítéssel (nehezen éghető) A széleit igény szerint visszaszegjük és a megfelelő helyen rögzítőkarikával látjuk el.
Épülethálóra (perforált ponyva) is tudunk nyomtatni, mely nagy felület esetén könnyebbé teszi a ponyva súlyát és a kisebb széllökéseknek is ellenáll.
Nagyobb méretű ponyváknál javasoljuk a gumiköteles kifeszítést, melynek során a természetes erőhatásokat a gumikötél elvezeti a ponyváról, így az kisebb terhelésnek van kitéve.

Az árak forintban értendőek, nettó árak, és az ÁFA-t nem tartalmazzák. A feltüntetett árak 1db rendelése esetén érvényesek, és a grafikai szerkesztést nem tartalmazzák. A darabszám vagy méret változása esetén az ár módosulhat.

Szükség esetén grafikai tervezés, kihelyezés is megoldható, valamint gumikötelet is tudunk biztosítani hozzá, felár ellenében.

Egyedi ajánlatot kérek!