Munkaruha, maszk feliratozás

Egységes megjelenés

A ruházat feliratozásában megkülönböztetünk többféle anyagot és feliratozási technológiát. A ruha anyagát tekintve, szinte mindent lehet feliratozni. A felirat lehet céges logó, egy-, vagy több színű, fotó, vagy grafika.


A hőpréses eljárásos feliratozás, hő és nyomás együttes hatásával működő alapanyagokkal történik egy speciális hőprés segítségével. Ez az eljárás a kisebb darabszámú rendelések esetén gazdaságosnak mondható. Szín- és termékmintánk megtekinthető az irodánkban. 


Hímzőgép segítségével exkluzív megjelenést biztosító hímzett motívumok varrását is tudjuk vállalni. 
Nagyobb mennyiségű feliratozás igénye esetén a szitanyomásos eljárást javasoljuk, melynek egyszeri sablonköltségét leszámítva, a darabárak igen kedvezően tudnak alakulni.

transzfer-eljaras

Transzfer eljárás

Gyors elkészítés, akár kis mennyiségű rendelésnél is. Nyomtatott vagy egyszínű poliflex fóliából készítve, magas hőpréses eljárással.

feliratozas-32

Gépi hímzés

A gépi hímzéssel szinte bármilyen textíliára tudunk feliratozni. Minőségi, hosszútávon tartós feliratozási technika. Elegáns megjelenést ad.

szitazas

Szitázás

Szitázás technológiával szinte bármilyen anyagra felvihetjük pl. a logónkat, vagy más grafikai elemet. Közvetenül az anyagot festi meg, hosszútávon tartós feliratozás.

szublimacios-eljaras

Szublimációs eljárás

Hő hatására a festék átkerül a feliratozni kívánt felületre. A végeredmény teljesen homogén, élénk színű, a tinta kitapinthatatlan és eltávolíthatatlan.

Egyedi ajánlatot kérek!